IT-Concern gaat verhuizen!


IT-Concern gaat aan het eind van het jaar verhuizen naar een nieuwe locatie. We zullen een nieuwbouw pand betrekken op Gorinchem Oost II het nieuwe gedeelte aan de kant van de Evenementen Hal.
De bouw is 4 juli feestelijk aangevangen met het slaan van de eerste paal, champagne en een BBQ georganiseerd door de bouwonderneming KDC Vastgoed. Wij hebben in dit bedrijven complex over de gehele breedte van het pand 2 units laten samenvoegen tot 1 met in totaal 430 BVO verdeelt over twee verdiepingen.

De oplevering van het pand zal in de maand november 2017 plaatsvinden en zal de afbouw van de binnenzijde worden afgerond. Per 1 januari kunt u ons in ieder geval vinden op de Einsteinstraat 3 in Gorinchem.

Twijfel niet om een berichtje achter te laten, altijd leuk om wat van u te vernemen!