Nieuwe website

We hebben inmiddels een nieuw logo, er wordt druk gewerkt aan onze nieuwe huisvesting nu ook nog een nieuwe Online identiteit voor IT-Concern. Onze nieuwe website is gebaseerd op strakke layout die beter past bij onze identiteit. Uiteraard zijn ook het gebruik van https: en andere beveiligingen in opgenomen.

De site zal de komende periodes langzamerhand steeds verder gevuld met nieuwe berichten dus hou ons in de gaten. Neem ook een kijkje op onze nieuwbouw link wij zullen daar regelmatig nieuwe foto’s plaatsen vanuit de webcam.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Eén gedachte over “Nieuwe website

 1. Peter

  Koos

  Ziet er strak uit man!!!
  Echt goed gemaakt

  Overzichtelijk, fris, professioneel.

  Mooi pand ook. Ziet er indrukwekkend uit.

  Groet je wintersport maatje
  Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.