Kijkt u al uit naar 25 mei 2018?

Lookout

Ongetwijfeld bent u al bezig met de voorbereiding voor GPDR/AVG. Heeft u in dat kader ook al gedacht aan de beveiliging van uw mobiele apparaten? Want dat zijn de apparaten die het meeste risico lopen als het gaat om datalekken! We bieden hier een zeer interessante oplossing voor: Lookout.

Lookout

Bescherming
Lookout beschermt iOS- en Android-apparaten op diverse vlakken; het is niet alleen gericht op apps (bijv. malware) maar ook op het apparaat zelf (bijv. updates), het netwerk wat gebruikt wordt (bijv. Man-In-The-Middle) en de content die geraadpleegd wordt (bijv. phishing berichten).

Installatie en beheer
Lookout is naadloos te integreren met toonaangevende beheerplatformen voor bedrijfsmobiliteit (bijv. Intune/Airwatch/MobileIron) maar kan ook losstaand geïnstalleerd worden. Omdat Lookout een cloudgebaseerde oplossing is, hoeft er aan de lokale IT-infrastructuur niets gewijzigd te worden. Lookout kan daardoor snel in gebruik genomen worden. Voor het beheren van de oplossing is ook weinig inspanning nodig.

Maandabonnement
Lookout is beschikbaar in een maandabonnement (per gebruiker of per apparaat) en in drie vormen (App Risks/Threats/Comprehensive). Voor de meest verkochte variant (Threats) betaalt u € 3,48/apparaat/maand. De meest uitgebreide variant (Comprehensive) kost € 4,40/apparaat/maand.

Interesse om hierover van gedachten te wisselen? Bel ons dan op 0183 – 511 456 of stuur een e-mail aan sales@it-concern.nl.