Onze Nieuwbouw…..

Onze nieuwbouw vordert gestaag maar er moet nog wel wat werk verzet worden!

Het pand begint al aardig haar vormen te krijgen en hebben we een beetje een idee van het eindresultaat. Het gaat alleen niet lukken om nog in 2017 te verhuizen in tegenstelling tot eerdere berichten. Er moet toch altijd meer gebeuren als gedacht!

De planning is nu dat we eind januari 2018 het nieuwe pand aan de Einsteinstraat 3 zullen betrekken en werken allemaal hard om die streefdatum te halen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de vorderingen en er zijn weer een aantal nieuwe foto’s geüpload dus neem even een kijkje op Nieuwbouw IT-Concern.

We hopen u volgend jaar op onze nieuwe locatie te mogen begroeten en met ons de officiële opening te vieren!

Voor nu rest ons u fijne feestdagen toe te wensen en een goed begin van 2018!