IT-Concern in Business

IT-Concern presenteert met gepaste trots haar deelname aan Gorinchem in Business, het regionale blad voor de beslissers……

Wij zijn van huis uit niet zo een “reclame maak club”, maar voor deze keer hebben we besloten mee te doen. Het is nooit verkeerd aan naamsbekendheid te werken, en zeker in de regio. Nationaal (en zelfs internationaal) zijn we goed vertegenwoordigd, maar wij denken dat kennis en kunde van IT-Concern ook in de regio Gorinchem goed van pas komt. Wij werken voor Overheden en MKB’ers met omgevingen van 50 tot 450 werkplekken en de daar gebruikte oplossingen zijn ook prima in te zetten bij regionale klanten. Lees hier het hele artikel: IT-Concern artikel Gorinchem in Business

Ook hebben we in Gorinchem in Business een stuk geschreven wat helemaal past bij de huidige tijd van werken in de Cloud, IT-Security, de beveiliging van uw bedrijfsdata. Aangezien dit momenteel een hot item is hebben wij uit ervaring een stuk over onze aanpak geschreven. Als u op deze link IT-Security door IT-Concern klikt kunt u het hele artikel lezen.

 

 

Als u vragen hebt naar aanleiding van onze publicaties, twijfel niet en geef ons, Wiljan van ‘t Hof of Koos Manschot, een belletje wij zijn te bereiken op 0183-511456.

Tot horens…………