Get inspired and….

… experience Office 365 !

Laat u en uw collega’s meevoeren in een twee uur durende inspiratiesessie in de wondere wereld van Office 365 en de mogelijkheden die dit platform biedt. Veel producten heeft u waarschijnlijk al in uw abonnement, maar nog geen weet van wat u er allemaal mee kan? Wij laten het u graag ervaren. Per inspiratie sessie bieden wij aan maximaal 20 personen de mogelijkheid, met hun eigen mobiele device, en onder deskundige begeleiding, die nieuwe technieken en producten slim in te zetten voor uw organisatie.

– Een –

Je bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, resultaten verbeteren, veranderende markt; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft.

– Twee –

ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken.

– Drie –

Maar hoe bepaal jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie aansluiten om deze uitdagingen het hoofd te bieden?

Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij na de zomervakanties een sessie aan de Einsteinstraat 3 te Gorinchem waar IT-Concern is gevestigd. Is uw interesse gewekt en jeuken uw handen om met de Office 365 suite aan de slag te gaan, meld u hier aan: Schrijf me in…

Na de sessie nodigen wij u graag uit voor een hapje en een drankje aan onze bar zodat u met andere sessie genoten kunt na-praten en netwerken.

Liever een in house inspiratie sessie? Ook dat kan laat het ons gewoon even weten waar en wanneer dat gelegen komt! Vraag sessie aan…