Een greep uit onze klanten: Interkring Vers

Interkring Vers in het kort:

Interkring Vers is een samenwerkingsverband van regionale versgroothandels gevestigd door heel Nederland. Opgericht in 1967 met als gezamenlijk doel krachten te bundelen, om zo op een professionele en inspirerende wijze toekomstperspectief te blijven geven aan versspecialisten. Dit alles met ‘een verse kijk op samenwerken’.

 

De relatie:

Buiten het feit om dat wij regelmatig als proefkonijnen worden ingezet voor heerlijke versproducten, helpen wij Interkring Vers al sinds 2008 met hun IT. In het begin ervaarden zij problemen met hun Small Business Server. Hun toenmalige IT-dienstverlener kon geen rol spelen in de oplossing van dit probleem, waarna wij ze geholpen hebben. Sindsdien doen wij hun automatisering.

 

Jeroen Wolters  van Interkring Vers over onze samenwerking:

“IT-Concern heeft ons geholpen met de overgang naar de Cloud in 2018. Er wordt altijd goed overlegd en IT-Concern is erg meedenkend. Voor ons was de transitie na de Corona uitbraak niet spannend, er hoefde namelijk weinig te gebeuren aangezien IT-Concern alles al voor ons had ingericht. De persoonlijke aanpak en de betrokkenheid die wij over de jaren hebben ervaren, maakt onze relatie erg sterk.”