Veilige Wi-Fi oplossingen

Snelle en veilige mobiele toegang tot het bedrijfsnetwerk is voor ieder bedrijf van essentieel belang. Onze klanten vinden het zeer belangrijk dat mobiele en vaste apparaten ongeacht de locatie, het merk of het type gewoon verbinding kunnen maken. Logisch, natuurlijk!

Om deze reden kiest IT-Concern voor de flexibele, veilige en goed te beheren Wireless LAN oplossingen van Aruba Networks.

Altijd een veilig netwerk

Aruba Networks Wi-Fi oplossingen zijn ontwikkeld met het oog op de gebruiker. Flexibel identiteit-gebaseerde beveiliging en een continue beschikbaarheid van netwerkapplicaties. Dit resulteert in een beveiligd netwerk, ongeacht waar de gebruikers werken of zich bewegen. Het hoe en waarom is voor de gebruiker niet belangrijk, als het er maar is en als het maar goed en veilig werkt. Door een Aruba Wi-Fi oplossing maak je het bestaande traditionele fysieke-poort-gebaseerde netwerk een stuk groter en werkt zo ook connectiviteit en productiviteit verhogend. Gebruikers kunnen werken waar ze willen. Door de hoge prestaties die geleverd worden en de stabiliteit die daarbij hoort, biedt Aruba een uitstekend alternatief voor bekabelde netwerken.


Follow-me connectiviteit: altijd bereik

Aruba’s wireless LAN’s leveren hoge prestaties en ‘follow-me’ connectiviteit, zodat gebruikers altijd binnen het bereik zijn van belangrijke informatie op het netwerk. Het gaat uit van gebruikers en niet van fysieke poorten. Dit maakt ‘follow-me’ connectiviteit ook altijd veilig, ongeacht waar en hoe toegang tot het netwerk wordt gemaakt. Applicaties blijven actief en zonder storingen werken, zelfs als gebruikers bewegen tussen draadloze LAN’s, wired LAN’s en mobiele netwerken.

Meten is weten bij Wireless netwerken

Om een juiste indicatie te geven van de hardware die benodigd is om de gewenste Wireless dekking te hebben, is het raadzaam om vooraf een meting uit te voeren. IT-Concern kan deze meting voor je verzorgen. Van deze meting wordt een rapportage opgeleverd. Zo is vooraf al duidelijk wat de benodigdheden zijn voor de complete dekking. Om een complete meting uit te voeren, afhankelijk van de grootte van het draadloze netwerk en de gewenste dekkingsgraad, is ongeveer een dag nodig. Wil je deze meting laten uitvoeren, of wilt je meer informatie over de mogelijkheden met Aruba? Neem contact op met IT-Concern en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.