Wij zoeken….

Een ervaren (Cloud) Infrastructuur Consultant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en implementeren van complexe ICT-infrastructuren. Je beschikt voor deze job over een ruime ervaring op het gebied van ICT met Virtuele infrastructuren (VMware, Hyper-V), Microsoft Azure en M365, Microsoft SQL, Citrix Virtual Apps and Desktops en Netscaler. Maar ook complementerende (Cloud) producten zoalsĀ  bijv Veeam en Avepoint heb je ervaring mee en weet je hoe in te zetten. Daarnaast weet je de combinatie te maken tussen on-premises en cloud, dan ben jij degene die we zoeken!

Welke kennis en competenties moet je bezitten?

We verwachten een afgeronde HBO opleiding met minimaal 4 tot 8 jaar relevante technisch uitvoerende ervaring. Voor jouw is het zelfstandig uitvoeren van projecten en het werken met de laatste technische ontwikkelingen dagelijkse kost. Daarnaast volg je die nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet en houdt je je kennis op peil door het volgen van seminars, trainingen en certificering.

Daarnaast verwachten we dat je een positieve instelling hebt en niet snel opgeeft. Een goed probleemoplossend en analytisch vermogen zijn een absolute must. Je hebt daarnaast een goede feeling voor de bijdrage van de ICT aan de bedrijfsvoering van onze klanten; je kunt uitleggen waarom onze klanten kiezen voor de door jou voorgestelde oplossing.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een sociaal bewogen bedrijf met een informeel karakter waar de ontwikkeling van en oog voor de medewerkers als zeer belangrijk wordt beschouwd. De interessante projecten in de door ons gekozen marktsegmenten (MKB en Mid-Market) bieden je een hele goede basis om verder te groeien binnen jouw vakgebied. De enorme hoeveelheid kennis en ervaring die al aanwezig is binnen ons bedrijf, staat ook tot jouw beschikking.
Direct Solliciteren?
Stuur je CV naar Koos Manschot!