Cloud & Infrastructuur Consultant

Kom jij ons team versterken?

Wij hebben uitdagende functies voor ervaren Cloud en Infrastructuur Consultant(s) beschikbaar!

In deze rol ben jij degene die onze klanten projectmatig of op detacheringsbasis begeleid in de transitie naar de Cloud. Daarnaast adviseer, implementeer, migreer en configureer je de Cloud oplossing in lijn met de klant haar/zijn business op basis van producten uit de Microsoft 365 suite. Maar ook heb je verstand van complementaire producten die naadloos aansluiten bij hybride of cloud gebaseerde oplossing zoals back-up software, anti-virus of mobile device management.

Vanuit jouw professionaliteit en betrokkenheid help je onze klanten en hun medewerkers op pad binnen de nieuwe omgeving die jij hebt gerealiseerd voor onze klanten. 

Welke kennis en competenties moet je bezitten?

Wij zoeken iemand met een HBO (werk en denkniveau) en met minimaal 3 tot 5 jaar relevante technisch uitvoerende ervaring. Voor jou is het zelfstandig uitvoeren van Infrastructuur en Cloud gerelateerde werkzaamheden dagelijkse kost. Daarnaast volg je die nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Je houdt je kennis op peil door het volgen van seminars, trainingen en certificering.

Aan de “zachte kant” verwachten we dat je een positieve instelling hebt en niet snel opgeeft. Een goed probleemoplossend en analytisch vermogen zijn een absolute must. Je hebt daarnaast goede communicatieve eigenschappen en weet je onze opdrachtgevers op een professionele manier te adviseren en te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van de technische (Cloud) oplossingen.

Ervaring met en kennis van de volgende producten is een belangrijk onderdeel in jouw rol:

 • Office 365 (Exchange Online, SharePoint, Teams, Stream, Flow)
 • Enterprise Mobility + Security Suite
 • Microsoft Azure IaaS
 • Windows 10

Kennis van het gehele ICT-spectrum en brede interesse voor zaken zoals werkplek technologieën:

  • Data Security,
  • Cloud Based Computing
  • Microsoft Cloud
  • Server-based computing
Wat mag je van ons verwachten?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een sociaal bewogen bedrijf met een informeel karakter waar de ontwikkeling van en oog voor de medewerkers als zeer belangrijk wordt beschouwd. De interessante opdrachten in de door ons gekozen marktsegmenten (van MKB tot Enterprise) bieden je een hele goede basis om verder te groeien binnen jouw vakgebied. De enorme hoeveelheid kennis en ervaring die al aanwezig is binnen ons bedrijf, staat ook tot jouw beschikking.

Direct solliciteren?

Stuur je CV direct naar mij Koos Manschot, ik kijk uit naar je bericht!