Ons bedrijf is op zoek naar een bezige 🐝 die de rol van Cloud Support Engineer wil vervullen. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het (telefonisch) verder helpen van klanten binnen hun IT-oplossing. De focus ligt op het werken met Cloud- en Securityproducten.  

 

Waarom het leuk is om bij ons te werken? 
  • We zijn Security minded en dat speelt momenteel een zeer belangrijke rol in onze samenleving
  • Er wordt veel tijd en energie gestoken in jouw ontwikkeling
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over een goed salaris
  • 27 vakantiedagen
  • Telefoon & laptop van de zaak
  • Een jong en gezellig team (ja, dat mogen wij over onszelf zeggen 😉)

 

Kun jij je vinden in de letters van ons bedrijf?  

Initiatief: Voor jou is het zelfstandig uitvoeren van beheerwerkzaamheden en het werken met de laatste technische ontwikkelingen dagelijkse kost. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en houdt je kennis op peil door het volgen van Webinars, trainingen en certificeringen. Daarnaast staan wij altijd open voor jouw ideeën!  

Telefonisch contact: een groot deel van het contact met klanten verloopt telefonisch. Kun jij de juiste vragen stellen, goed luisteren en de juiste oplossing aan de klant aanbieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Certificaten: bezit je al een van de volgende certificaten, of ben je bereidt deze te halen? Bij ons stimuleren en helpen we je daar graag bij. 

Microsoft Modern Desktop Administrator Associate
Microsoft Office 365 Fundamentals
Microsoft 365 Certified Security Administrator Associate 

Opleiding: een afgeronde mbo-/hbo-opleiding in een technische richting. En doe maar iemand met 10 jaar ervaring (grapje…). De ervaring kun je bij ons op doen! 

Nieuwe technieken: ben je alle nieuwe technieken de baas? Zijn de volgende begrippen voor jou niet onbekend: Azure, Active Directory, Citrix & Microsoft 365.

Competenties: een goed probleemoplossend, analytisch vermogen en een positieve instelling. Dat laatste weegt voor ons het zwaarst. 

Enorme hoeveelheid kennis en ervaring: wil jij werken met een groep collega’s die een enorme hoeveelheid kennis en ervaring hebben? Dan ben je bij IT-Concern aan het juiste adres. We zijn altijd bereid elkaar verder te helpen en zo jouw kennis naar een hoger niveau te tillen. 

Resultaat gericht: uiteindelijk draait alles om het resultaat, maar hier en daar wat gezelligheid onder onze collega’s komt dat resultaat vaak ten goede. 

Niet bang: ben je niet bang om een uitdaging uit de weg te gaan? Met de diverse (grote) projecten die wij doen is een beetje lef wel noodzakelijk. 

Denk je na het lezen van deze vacature, dat ben ik!
Neem dan direct contact op met ons via de e-mail op werkenbij@it-concern.nl, of bel ons direct op 0183 511 456 en vraag naar Maarten van de Wiel.