IT-Concern zoekt een Cloud Support Engineer die zijn drive haalt uit het ondersteunen van gebruikers op het gebied van IT. Daarbij beschik je over motivatie om jezelf verder te ontwikkelen en kennis op te doen over nieuwe technieken zoals Cloud en Security producten.

Als Cloud Support Engineer ben je binnen IT-Concern primair verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten. Je helpt graag mensen met IT problemen en draagt je steentje bij tijdens projecten. Daarnaast voer je beheer activiteiten uit op de public Cloud omgevingen van onze klanten.

 

Welke kennis en competenties moet je bezitten?

We verwachten een afgeronde MBO(+) opleiding (liefst met 1 tot 2 jaar ervaring).

Voor jou is het zelfstandig uitvoeren van beheerwerkzaamheden en het werken met de laatste technische ontwikkelingen dagelijkse kost. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en houdt je kennis op peil door het volgen van webinars, trainingen en certificeringen.

Aan de ‘zachte kant’ verwachten we dat je een positieve instelling hebt en niet snel opgeeft. Een goed probleemoplossend en analytisch vermogen zijn een absolute must. Je hebt daarnaast goede communicatieve eigenschappen en weet onze klanten bij incidenten op een vriendelijke en professionele manier te ondersteunen.

Aan de ‘harde kant’ verwachten we dat je minimaal over één van de volgende certificeringen beschikt of bereid bent die te gaan halen:

  • Microsoft Modern Desktop Administrator Associate
  • Microsoft Office 365 Fundamentals
  • Microsoft 365 Certified Security Administrator Associate

 

Wat kun je van ons verwachten?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een sociaal bewogen bedrijf met een informeel karakter, waar veel ruimte is voor ontwikkeling van de medewerkers.
De interessante projecten die we regelmatig krijgen, bieden je een heel goede basis om verder te groeien binnen jouw vakgebied. De enorme hoeveelheid kennis en ervaring die al aanwezig is binnen ons bedrijf, staat ook tot jouw beschikking.

 

Heb je interesse?

Stuur je CV naar Koos Manschot en kom een keer kennis maken met IT-Concern!