IT-Concern is een Microsoft en Citrix gecertificeerd technologie bedrijf, wat middels de laatste technologieën adviseert, migreert, upgrade en beheerd in IT. Door jarenlange ervaring en diepgaande kennis van onze medewerkers ben je gegarandeerd van een, volgens de laatste technologische standaarden, ingerichte IT infrastructuur.

IT-Concern staat garant voor de ondersteuning van jouw business. Onze “no nonsens” mentaliteit draagt zorg voor een zorgeloze transformatie van IT naar een hoger niveau. Geen “nice to have” maar toegespitst op jouw wensen en eisen.

 

Consultancy & Projecten

IT-Concern staat voor kwaliteit. Dat komt tot uiting in een nauwe betrokkenheid van onze consultants en (project)engineers tijdens de uitvoering van een project. Adviezen over de gekozen inrichting worden in samenwerking met onze klanten genomen. Onze consultants kunnen in projectvoorbereidingen nauwgezet advies geven over de technische mogelijkheden van de producten en welke keuzes tot het beste resultaat zullen leiden. Doordat onze professionals vanaf moment A zijn betrokken bij een klant en vaak in gezamenlijkheid het project bepalen, is de succesfactor van projecten geborgd. Tijdens de uitvoering van multidisciplinaire projecten wordt er door IT-Concern gebruik gemaakt van projectmanagement. Het is dan ook een middel, niet een doel! Standaardisatie is een onderdeel van vele projecten, maar als dit niet resulteert in de door de klant gewenste oplossing zal daarin, in overleg, een andere koers worden gekozen. IT-Concern levert dan ook altijd gestandaardiseerde maatwerk projecten.

 

IT-Beheer diensten

Als je zelf niet de kennis of capaciteit hebt om de IT-infrastructuur te beheren, biedt IT-Concern een proactieve beheerdiensten. Onze professionals staan, indien gewenst 7 x 24 gereed om jouw IT-infrastructuur optimaal te laten werken. Dit kan zowel op afstand gebeuren maar ook on-site ondersteuning is hierbij mogelijk.

Vanuit onze locatie in Gorinchem kan IT-Concern haar klanten middels geavanceerde tools jouw IT investering tot op ieder gewenst niveau monitoren. Afwijking in gedrag van systemen worden direct door onze mensen opgemerkt waarna er gepaste actie op ondernomen wordt. Dat is de kern van proactief beheer, signaleren en daar waar nodig verhelpen voordat calamiteiten ontstaan. Wij doen beheer op basis van van full service Servicedesk diensten, altijd met de zelfde vertrouwde kwaliteit.

 

Cloud diensten

Ook op het gebied van Clouddiensten is IT-Concern al jaren actief. Het adviseren, bouwen, migreren en onderhouden van complexe gevirtualiseerde IT omgevingen bij onze klanten is tenslotte onze corebusiness. Public Cloud wordt steeds meer de standaard, wij zorgen ervoor dat het werkt. Of het nu gaat om je OneDrive, Sharepoint of Teams omgeving, wij zorgen ervoor dat het goed beveiligd is. Continuïteit is hierin ons speerpunt. Ontzorgen en ervoor zorgen dat jij gewoon je werk kan doen.

 

Mobiliteit

Mobiliteit is een belangrijk onderwerp waar onze klanten meer en meer om vragen. Daarom heeft IT-Concern een betrouwbare combinatie gemaakt van producten die onze klanten veilige en betrouwbare mobiliteit bieden. Binnen deze oplossing heeft IT-Concern ook gezorgd voor de beveiliging van jouw bedrijfsinformatie die door mobiliteit van gebruikers moet worden beschermd.

De juiste mix van gebruikte technieken zal leiden tot een betrouwbare en veilige oplossing om aan de wens van alle medewerkers te kunnen voldoen. Daarnaast stelt het je in staat de medewerkers efficiëntie en effectiviteit te verhogen zonder risico voor het bedrijf. IT-Concern heeft ook hier ruime ervaring in, omdat we dit binnen onze eigen omgeving hebben toegepast en onderdeel vormt van onze flexibele IT-infrastructuur.

 

Kwaliteit

IT-Concern is aangesloten bij de brancheorganisatie voor IT-bedrijven in Nederland, Nederland ICT. Nederland ICT is de belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector en ons lidmaatschap van deze brancheorganisatie weerspiegelt onze toewijding om marktconformiteit en kwaliteit. Al onze diensten worden dan ook onder de door Nederland ICT leveringsvoorwaarden geleverd, dat geeft zekerheid en een gerust gevoel voor onze klanten.

 

Marktsegmenten

IT-Concern heeft een ruime ervaring in een veelheid van marktsegmenten en beperkt zich daarom niet tot specifieke sectoren. Onze specialisten hebben hun sporen verdient in diverse segmenten van de IT markt, van MKB klanten met 10 werkplekken tot internationale grootzakelijke omgevingen met duizenden werkplekken.