Jun. Cloud Support Engineer (m/v)

IT-Concern zoekt een ervaren Junior Cloud Support Engineer die zijn drive haalt uit het ondersteunen van gebruikers op het gebied van ICT problemen! Heb je daarnaast een passie om jezelf verder te ontwikkelen en kennis te vergaren over nieuwe technieken zoals Cloud en Security producten?. Stop met zoeken en neem contact op met IT-Concern!

Als Cloud Support Engineer ben je binnen IT-Concern primair verantwoordelijk voor de 1ste en 2de lijns ondersteuning van onze klanten. Daarnaast voer je beheer activiteiten uit op de public en private Cloud omgevingen van onze klanten. Dit alles met een drive en passie om onze klanten het hoogste service niveau te kunnen bieden. Maar ook participeren in het doorvoeren van projectmatige werkzaamheden zijn onderdeel van je takenpakket, dus nooit een saai moment!

Welke kennis en competenties moet je bezitten?

We verwachten een afgeronde MBO(+) opleiding (liefst met minimaal 1 tot 2 jaar ervaring). Je beschikt naast ruime ervaring en kennis op het gebied van Microsoft(Cloud) ook over kennis van producten zoals VMware, Virtual Servers, Azure, Office 365, Citrix en RES en over relevante technisch uitvoerende ervaring.

Voor jou is het zelfstandig uitvoeren van beheerwerkzaamheden en het werken met de laatste technische ontwikkelingen dagelijkse kost. Daarnaast volg je die nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en houdt je je kennis op peil door het volgen van seminars, trainingen en certificering.

Aan de “zachte kant” verwachten we dat je een positieve instelling hebt en niet snel opgeeft. Een goed probleemoplossend en analytisch vermogen zijn een absolute must. Je hebt daarnaast een goede communicatieve eigenschappen en weet onze klanten ingeval van incidenten op een vriendelijke en professionele manier te ondersteunen.

Aan de “harde kant” verwachten we dat je minimaal over een van de volgende certificeringen beschikt of bereid bent die te gaan halen:

  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP)
  • Azure Cloud Platform (MCSA)
  • Office 365 (MCSA)Office 365 (SharePoint, Teams) Microsoft ADFS Micorsoft Azure Microsoft Server 2012/2016 SQL Server Exchange Online
Wat kun je van ons verwachten?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een sociaal bewogen bedrijf met een informeel karakter, waar nog oog is voor ontwikkeling van de medewerkers.
De interessante projecten in de door ons gekozen marktsegmenten (MKB en Mid-Market) bieden je een hele goede basis om verder te groeien binnen jouw vakgebied. De enorme hoeveelheid kennis en ervaring die al aanwezig is binnen ons bedrijf, staat ook tot jouw beschikking.

Heb je interesse?

Reageer dan op een van onze vacatures en kom een keer kennis maken met IT-Concern!