Managed Security

Heb jij beveiliging hoog in het vaandel staan? Voor als onze standaard beveiliging niet goed genoeg is, bieden we hier ook nog een aparte dienst voor aan. De Security add-on van Managed-IT laat pas echt zien wat beveiliging is. Door gebruik te maken van het Microsoft Sentinel platform, hebben wij deze cloud SIEM-oplossing (Security Information Event Management) in onze Managed IT diensten geïmplementeerd en zorgen we ervoor dat alle beveiligingsmeldingen verzameld en geanalyseerd worden op één plek.

 

Microsoft Defender for Cloud Apps

Door gebruik te maken van Microsoft Defender for Cloud Apps trekken we de geïntegreerde beveiligingsmogelijkheden die Microsoft biedt voor accounts, end-points, applicaties, e-mail, IoT, infrastructuur en cloudplatform naar een hoger niveau. Defender for Cloud Apps helpt inzicht te krijgen in de geïmplementeerde cloud-apps, shadow-IT te ontdekken en gevoelige informatie te beschermen. Het biedt bescherming tegen cyberbedreigingen, beoordeelt compliance en beheert de beveiling in de Cloud.

 

Security Assessment

Je maakt dagelijks gebruik van Microsoft 365 producten, zoals Outlook, Teams en Excel, maar weet je eigenlijk wel of jouw security instellingen nog wel van deze tijd zijn? Wellicht loop je een groot risico op verlies van jouw bedrijfskritische data! IT-Concern biedt diverse diensten aan die de veiligheid van diverse organisatie sterk verbeteren. Een van die diensten is een Security Assessment. In onze Security Assessment gaan we samen met jou in detail kijken naar de status van jouw Microsoft 365 omgeving en geven we bruikbare tips rondom het security beleid.

Een ervaren IT-Concern consultant zal dan op locatie:

  • De intake & huidige situatie bespreken
  • Een analyse doen van de huidige omgeving
  • Resultaten terugkoppelen

Neem contact op met IT-Concern voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Pen-testing

Waar zitten de ‘zwakke’ plekken in jouw infrastructuur? Om dat te weten te komen adviseren wij onze klanten een pen-test (penetratie test) uit te laten voeren. Tijdens deze test worden alle componenten die zich direct aan de buitenkant (aan het internet) van de infrastructuur bevinden gecontroleerd op lekken. Voorafgaand aan de test wordt er uiteraard een ‘scope’ voorgesteld en beschreven welke componenten onderdeel vormen van de test. Op basis van een pen-test zullen wij een plan opstellen hoe wij jouw infrastructuur veiliger kunnen maken. We leveren een pragmatisch document op wat als handleiding kan dienen voor jouw beleid in security.

Wil jij meer weten over onze diensten en producten en waar ze helpen uw data en ICT-infrastructuur veilig te houden? Neem vooral contact met ons op, we helpen je graag verder!