Juniper Networks, voor een betrouwbaar netwerk

IT-Concern zet Juniper in om voor jou een zo veilig mogelijk maar ook flexibel en goed presterend netwerk te leveren. Juniper Networks is een fabrikant van high-end security switching en routing oplossingen, die vooral gebruikt worden in omgevingen waar veel van het netwerk wordt gevraagd, zoals hoge bandbreedtes en hoge beschikbaarheid. Meer informatie over alle mogelijkheden is te vinden op de Juniper Networks website.

Juniper switches voor optimale prestaties!

Met de optimaal presterende netwerkcomponenten van Juniper Networks helpen wij je om een hoog beschikbare, flexibele en vooral veilige omgeving te creëren. Een netwerk dat bovendien altijd hoge prestaties levert. IT-Concern kan er als Juniper partner voor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de producten van Juniper.

Juniper Firewalls, beschermen je data!

Juniper Networks componenten worden door IT-Concern ingezet voor redundante firewall oplossingen die hoge prestaties leveren. Ook beveiliging en bereikbaarheid is voor ons een belangrijke reden om voor Juniper te kiezen. Voor het opzetten van site-to-site VPN-verbindingen wordt door ons dan ook vaak apparatuur van Juniper Networks ingezet.

 

Wil je ook verbeteringen aanbrengen in de veiligheid en beschikbaarheid van jouw (online) omgeving? IT-Concern adviseert je graag over de producten die het beste passen bij jouw wensen en situatie. Omdat wij samenwerken met professionals en de beste producten tot onze beschikking hebben, bieden wij altijd een zo efficiënt mogelijke oplossing. Meer weten? Neem contact met ons op en wij laten jou kennismaken met de vele mogelijkheden.