IT-Concern, jouw Microsoft Gold Partner!

 

Windows Server

Voor het hosten van een Active Directory, of als Applicatie Server. Windows Server vormt de kern van veel IT-infrastructuren en het wordt dan ook wereldwijd toegepast in On-Premise omgevingen. Het biedt tevens een platform voor het leveren van grootschalige Cloudservices in jouw infrastructuur. Hierbij maak je gebruik van de nieuwste technologieën en uitbreidingen op het gebied van virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure (VDI), toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform en nog veel meer.

Azure Server

Toch opzoek naar een volledige Cloud oplossing? Dan kan Windows Azure Server je wellicht beter van dienst zijn. Voor een vaste maandelijkse prijs krijg je een eigen stuk in de Cloud waarin jij jouw eigen Azure Active direcory, Azure Virtual Desktop (AVD) of SQL server installeert, zonder eenmalige investeringkosten. Of het nu gaat om een extra beveiligde VPN tunnel, of het hosten van je eigen Exact omgeving in de Microsoft Cloud, Azure heeft het allemaal.

Intune

Heb jij de wens om al jouw zakelijke apparaten centraal te (laten) managen, ga dan aan de slag met Microsoft Intune. Of het nu gaat om het ‘op afstand verwijderen van data’ of om al jouw Microsoft en derden applicaties te ontsluiten met SSO (Single-Sign-On), zodat je voor al jouw apparaten hetzelfde wachtwoord hebt. Intune brengt extra beveiliging en continuïteit met zich mee.

Microsoft 365

Microsoft Office is de bekendste gebruikerssoftware van Microsoft welke als Office 365 ook als online dienst beschikbaar is. Het Office 365 portfolio bevat een scala aan producten en oplossingen die ook los van elkaar kunnen worden afgenomen, denk bijvoorbeeld aan Microsoft Teams. Ook voor onze klanten die te klein zijn om een eigen IT-infrastructuur volledig te implementeren en beheren, kan Office 365 een prima alternatief zijn, wat eenvoudig kan worden gebruikt in combinatie met Azure.

Voor meer informatie: http://office.microsoft.com

 

Schakel IT Concern in

Als een klant specifieke wensen heeft op het gebied van online diensten, maken wij graag gebruik van de producten van Microsoft. Onze expertise en partnerschap zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom kunnen wij altijd optimaal op de situatie inspelen.

Wil je graag meer informatie over onze samenwerking met Microsoft en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en laat onze deskundige medewerkers je inspireren en adviseren. Your IT, our Concern!