IT-Concern uw Microsoft Gold Partner!

Meest gebruikte producten:

Hieronder treft u een verkort overzicht aan van een aantal Microsoft producten die wij gebruiken om uw organisatie te ondersteunen voor het realiseren van flexibele en betrouwbare ICT infrastructuren.

Windows Server

Bij uitstek het platform voor File & Print servers, voor het hosten van uw Active Directory, of als Applicatie Server, Windows Server is hèt server besturingssysteem!. Wij zetten o.a. om die reden Windows Server in alle door ons geïnstalleerde servers, omdat het een wereld standaard betreft en maximaal aan de verwachting van de gebruikers voldoet.
Windows Server vormt de kern van ieder ICT-infrastructuur en het wordt dan ook wereldwijd toegepast in On-Premise omgevingen maar het biedt tevens het platform voor het leveren van grootschalige Cloudservices in uw infrastructuur. Hierbij maakt kunt u gebruik van nieuwste technologieën en uitbreidingen in op het gebied van virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure (VDI), toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform, en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Exchange Server

Werken met E-mail, Agenda en Contactpersonen op uw laptop/desktop, tablet en op uw telefoon, alles is mogelijk! Waar zouden we zijn zonder het meest gebruikte E-mail systeem, van bijna iedere organisatie, Exchange server! Realiseer grotere betrouwbaarheid en minder complexiteit met een vereenvoudigde oplossing voor hoge beschikbaarheid en herstel na noodgevallen, terwijl gevoelige en vertrouwelijke informatie wordt beschermd. Exchange Server 2016 biedt flexibele implementatiemogelijkheden en is zeer efficiënt in gebruik. U bespaart flink op tijd, kosten en moeite als u gebruik maakt van Exchange Server.

Stap op uw voorwaarden over naar de cloud met volledige flexibiliteit bij de implementatie: lokaal, in de cloud of als hybride oplossing. Onze Exchange specialisten staan voor u klaar!

System Center

Het System Center productportfolio is belangrijk voor ons. Met System Center kunt u heel gemakkelijk uw Private of Public Cloud beheren met behulp van de tools Operations Manager en Virtual Machine Manager. De processen daaromheen worden geautomatiseerd met Service Manager en Orchestrator. Bovendien stelt de Data Protection Manager alles veilig. Een compleet en veilig beheer van uw persoonlijke en publieke cloud, zoals het hoort. Enterprise Client Management wordt uitgevoerd met behulp van System Center Configuration Manager en optioneel in combinatie met Windows Intune. Enterprise Client Management krijgt bij IT-Concern zeer veel aandacht. Wij bieden alleen de beste kwaliteit aan onze klanten.

Office 365 / Azure

Microsoft Office is de bekendste gebruikerssoftware van Microsoft welke als Office 365 ook als online dienst beschikbaar is. Het Office 365 portfolio bevat een scala aan producten en oplossingen die ook los van elkaar kunnen worden afgenomen, denk bijvoorbeeld aan Skype for Business. Ook voor onze klanten die te klein zijn om een eigen IT-infrastructuur volledig te implementeren en beheren, kan Office 365 een prima alternatief zijn, wat eenvoudig kan worden gebruikt in combinatie met Azure.

Voor meer informatie: http://office.microsoft.com

Schakel IT Concern in

Als een klant specifieke wensen heeft op het gebied van online diensten, maken wij graag gebruik van de producten van Microsoft. Onze expertise en partnerschap zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom kunnen wij altijd optimaal op de situatie inspelen.

Wilt u graag meer informatie over onze samenwerking met Microsoft en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en laat onze deskundige medewerkers u inspireren en adviseren. Your IT, our Concern!