Werken bij IT-Concern

IT-Concern is een jong, dynamisch en sociaal bedrijf waar de medewerkers echt staan voor het product dat ze opleveren: state-of-the-art ICT-infrastructuren voor onze klanten. De klant is bij ons werkelijk koning en we verwachten daarom sterke commerciële en communicatieve eigenschappen van onze mensen. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van Microsoft en Citrix en richten zich op de infrastructurele kant van deze productlijnen (businessapplicaties vallen hier dus buiten).

Hoofdgebieden waar onze medewerkers zich op richten zijn:

  • Clients en servers
  • Virtualisatie
  • Unified Communication
  • Server Based Computing
  • Server en Desktop management

De productlijnen die onze twee belangrijkste partners (Microsoft en Citrix) voor deze gebieden ontwikkelt, zijn de specialisatiegebieden van onze medewerkers. Het bijhouden van kennis en certificering op deze producten is daarom een absolute must. Het samenwerken in projectteams staat bij ons centraal en legt tegelijk de basis voor kennisoverdracht en individuele ontwikkeling. Nauwe samenwerking met onze leveranciers is noodzakelijk; zij leveren ons ondersteuning en zorgen ervoor dat onze productkennis up-to-date blijft. Kortom: vind je het uitdagend om met de laatste technieken bezig zijn en lijkt het je leuk om bij toegewijde klanten zeer uitdagende opdrachten uit te voeren, reageer dan op onze vacaturepagina.

Acquisitie naar aanleidingen van de vacatures is ongewenst, evenals het plaatsen op andere sites.

Sales/Marketing Medewerker (m/vr)

Ben jij die enthousiaste Sales/Marketing medewerker die zijn/haar energie haalt uit het ondersteunen van ons team, en het ook leuk vindt geheel zelfstandig aanvragen/offertes uit te werken en deze om te zetten in daadwerkelijke deals?

Interesse? Lees hier verder…..

Cloud Support Engineer (m/vr)

IT-Concern zoekt een ervaren Cloud Support Engineer die zijn drive haalt uit het ondersteunen van gebruikers op het gebied van ICT problemen! Heb je daarnaast een passie om jezelf verder te ontwikkelen en kennis te vergaren over nieuwe technieken zoals Cloud en Security producten?. Stop met zoeken en neem contact op met IT-Concern!

Interesse? Lees hier verder…..

Cloud Consultant (m/vr)

IT-Concern zoekt een ervaren Cloud Consultant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en configureren van zowel On-premise als Cloud oplossingen van onze klanten. Je beschikt naast ruime ervaring en kennis op het gebied van Microsoft(Cloud) ook over ruime kennis van producten zoals VMware, Virtual Servers, Azure, Office 365, Citrix en RES?

Dan ben jij degene die we zoeken! Lees hier verder….