Security oplossingen

Security is een hot item en IT-Concern realiseert zich maar al te goed dat het werken in de Cloud en mobiliteit van medewerkers ook de gevaren met zich meebrengt. Daarom hebben wij gekozen voor de beste partijen op het gebied van beveiliging. Zowel tegen spam als ransomware, maar ook op het gebied van firewalls, ontsluiting van applicatie maar gebruikers, allemaal top producten op hun vlak.

Security Assessment

Je maakt dagelijks gebruik van Microsoft Office 365 producten, zoals Outlook, Teams en Excel. Maar weet je eigenlijk wel wat of jouw security instellingen nog wel van deze tijd zijn? Wellicht loop je een groot risico op verlies van jouw bedrijfskritische data! IT-Concern is ervaren in het verbeteren van de veiligheid van diverse organisaties, een van die diensten is een Security Assessment. In onze Security Assessment gaan we samen met jou in detail kijken naar de status van jouw Microsoft Office 365 omgeving en geven we bruikbare tips rondom het security beleid.

Een ervaren IT-Concern consultant zal dan op locatie:

  • De intake & huidige situatie bespreken
  • Een analyse doen van de huidige omgeving
  • Resultaten terugkoppelen

Neem contact op met IT-Concern voor een gratis kennismakingsgesprek.

Pen-testing

Waar zitten de “zwakke” plekken in jouw infrastructuur? Om dat te weten te komen adviseren wij onze klanten een pen-test (penetratie test) uit te laten voeren. Tijdens deze test worden alle componenten die zich direct aan de buitenkant (aan het internet) van de infrastructuur bevinden gecontroleerd op lekken. Voorafgaand aan de test wordt er uiteraard een scope voorgesteld en beschreven welke componenten onderdeel vormen van de test. Op basis van een pen-test zullen wij een plan opstellen hoe wij jouw infrastructuur veiliger kunnen maken. We leveren een pragmatisch document op wat als handleiding kan dienen voor uw veiligheidsbeleid.

Producten

Er zijn voor de beveiliging van data en ICT-infrastructuur vele producten en oplossingen beschikbaar, IT-Concern heeft daarin een aantal top producten als standaard aan haar portfolio toegevoegd:

Wil jij meer weten over onze diensten en producten en waar ze helpen uw data en ICT-infrastructuur veilig te houden? Neem vooral contact met ons op, we helpen je graag verder!